Johnnie Walker

  • Марка: Johnnie Walker

Johnnie Walker Island Green 1l.

130,00 лв.

Зеленият етикет се разпознава с изключително наситения си аромат, носещ нотки на тъмен шоколад и опушен дъб. Перфектната платформа за разгръщане на торф.

Аромат: Плодови ухания, тясно съчетани с кафе и земни характерности на торф. Деликатни следи от карамел се издигат от дъното.

Отлежава до 8 години.

Алк. 43%

Регион: остров Айла.

 

 

Johnnie Walker Blue Label 1l.

450,00 лв.

Делукс блендирано скоч уиски Джони Уокър Блу лейбъл е последният и най-добър бленд в колекцията на Johnnie Walker. Огромно богатство на аромати с преобладаващ аромат на торф, силно опушен и загтнат вкус на подправки, който преминава в интензивен аромат на дъб, черен шоколад и домашни сладкиши. Cardhu, Benrinnes и комбинацията от другите уискита от долината на река Спейд, придават богат аромат на шери и дъб. Уискито Royal Lochnager от едноименната високопланинска дестилерия , придава богат вкус на сладост с нотки на свежест. Отлежалите житни уискита добавят характерния дъбов и ванилов привкус, а Caol Ila прибавя лют и опушен вкус.

Всяка бутилка Син етикет e със сериен номер.

Алк. 40%

Регион: остров Айла.

 

 

Johnnie Walker The Spice Route, Explorers Club collections 1l.

120.00 лв.
 
Алк. 40%
 

Серията Johnnie Walker Explorers Club Collection е вдъхновено от пътуванията и приключенията на изследователи и представители на Дестилерията, които имали за цел построяването на нови предприятия и трупане на богат опит. По пътя си те са били свидетели на великолепна природа и разнообразни култури. Има три варианта на колекционерската серия: The Spice Road - вдъхновено от пътуванията от Европа до Азия, The Gold Route - вдъхновено от пътуванията до Латинска Америка и The Royal Route - от Европа до Персия-бутилирани в стилни еднолитрови бутилки.

Джони Уокър Експлорърс Клаб Калекшън "The Spice Route" e с богат аромат и изключителна гладкост. Отлежало в стари дъбови бъчви за интензивен финал, вдъхновен от пазарите за подправки на Азия.

Подобни продукти